Bine ați venit pe site-ul www.propertylab.ro, proprietatea SC PROPERTY CUBE SRL, o societate comercială cu răspundere limitată înregistrată în România, cu sediul în Arad, CP310119, Calea Romanilor, Nr. 17-19, CUI RO38614091.

Termenii și condițiile de utilizare de mai jos reglementează utilizarea acestui site și a oricărui serviciu furnizat prin intermediul acestuia. Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului, inclusiv imagini, texte, video grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe și alte date, sunt proprietatea S.C. PROPERTYCUBE SRL și sunt protejate de lege. Utilizatorii pot reproduce informațiile prin tipărire doar în scop personal, dar nu pot distribui, transmite sau încorpora informațiile în orice alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a administratorului site-ului.

Site-ul www.propertylab.ro poate conține conținut text, foto, audio sau video care poate fi reprodus sau copiat numai cu acceptul administratorului site-ului. Site-ul promovează proprietățile listate prin diverse modalități, inclusiv prin includerea acestora în alte pagini web sau în alte medii online și sociale media, precum și prin publicitatea efectuată prin referiri la aceste anunțuri în diverse e-mailuri.

Toate datele, informațiile, siglele companiilor, textele, programele și imaginile inserate pe site-ul www.propertylab.ro sunt supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioară și utilizarea de către terți în orice fel de medii nu sunt permise.

Politica privind utilizarea fișierelor de tip Cookie se aplică tuturor utilizatorilor site-ului www.propertylab.ro. Informațiile au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea acestor fișiere în contextul navigării pe acest website.

Site-ul www.propertylab.ro poate conține link-uri către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri sau pentru politica lor privind confidențialitatea. Utilizarea oricărui site web terț este responsabilitatea dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.propertylab.ro în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@propertylab.ro