fbpx

Cauți un apartament de 3 camere cu grădină? Suna-ma!

UTA, Arad, Arad

Detalii

Vă oferim spre achiziție un apartament cu 3 camere în zona UTA.
Apartamentul este compus din 2 dormitoare spațioase, o cameră gen birou cu balcon închis în lemn, bucătărie foarte spațioasă cu loc generos de luat masa, baie și WC de serviciu (neamenajat), și o debara foarte încăpătoare.
În curtea comună există o grădină amenajată și îngrădită cu suprafață de 141 mp aparținătoare apartamentului. Imobilul are 5 apartamente din care sunt locuite doar 3.
Suprafața construită a apartamentului este de 130 mp și utili cca 112 mp. Apartamentul este renovat recent și se vinde cu bucătăria mobilată și utilată complet, baia și dressingul mobilate.
Proprietatea este foarte bine poziționată, având acces ușor la școli și grădinițe, magazine, restaurante și mijloace de transport în comun. Totodată este retrasă și beneficiază de liniștea oferita de curte.
În speranța că v-am trezit interesul pentru această proprietate, vă stăm la dispoziție pentru detalii și stabilirea unei vizionari la telefon 0757/662/907 Andrei Caracioni Consultant Imobiliar
Cod proprietate: CP726681

  • ID: 13809
  • Vizualizări: 325

Video

Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by