fbpx

Apartament cu 2 camere, exclusivist, ultracentral

Ultracentral, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Modern și exclusivist, PropertyLab vă oferă un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu, de la accesul în apartament prevăzut cu amprentă digitală și cod de intrare, la pardoseala din travertin și parchet de bambus. Mobilierul bucatariei din lemn, cu deschidere și închidere automată. Perdelele, draperiile și jaluzelele sunt acționate prin telecomandă. Luminile sunt amplasate ambintal cu setarea intensitații. Senzor de inundație și de mișcare ce închide automat alimentarea cu apă a apartamentului în momentul în care proprietarul nu se află în incintă sau în caz de inundații. Toate dotările și finisajele sunt alese.
Proprietatea are priveliște panoramică înspre oraș din balconul dotat cu iluminat ambiental, marchiză electrică și sistem de picurare pentru zilele toride.
Zona ultracentrala pe Bulevardul Revolutiei.

Apartamentul este compus din living cu acces în balcon, dormitor spațios, hol intrare, baie iluminată ambiental și jacuzzi. Bucatarie mobilată și utilată complet.

Pentru vizionare și detalii vă sunt disponibil telefonic la numarul 0357 / 789 / 991 Andrei Caracioni Consultant Imobiliar

Cod proprietate: CP1147527

Video