fbpx

Apartament deosebit cu 3 camere

Ultracentral, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

PropertyLab vă propune spre vânzare un apartament deosebit cu 3 camere, ultramodern situat în zona Centrală, la o distanță foarte mică de B-dul Revolutiei și Casa Sindicatelor.

Acest apartament este compusă din bucătărie, living, 2 dormitoare ( 1 complet mobilat ), baie de servici cu dus, baie matrimoniala cu vana si 2 balcoane.

Nu mai așteptați! Sunați acum și programați o vizionare!

Andrei Lăluciu – tel: 0357 789 992
CP1338125

 

La agenția imobiliară PropertyLAB, nu numai că avem o înțelegere minuțioasă a pieței imobiliare, ci avem acces și la multe proprietăți care sunt în afara pieței (proprietăți pe care proprietarii vor să le vândă dar nu vor să facă acest lucru public). Știm de asemenea ce proprietăți ce urmează să fie listate. Vom asculta nevoile dumneavoastră, vă vom găsi casa perfectă și ne vom asigura că luați o decizie educată și informată. Odată ce alegeți o proprietate, vă vom reprezenta interesul pe parcursul procesului de cumpărare și vom negocia cel mai bun preț de achiziție posibil. Dacă considerați de cuviință, vă vom consilia prin designerii noștri și cu privire la modul de amenajare al proprietății. Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire pentru a vedea mai multe proprietăți imobiliare. Telefon: +4 0374 484 484 Adresa: România, Arad, CP310119, Calea Romanilor, Nr. 17-19

Video