fbpx

Apartament cu 3 camere ULTRACENTRAL etajul 1

Sună-ne pentru o cotație de preț

Detalii

Vă propunem spre achiziție un apartament spațios în centrul orașului pe strada Mihai Eminescu în imediata apropiere a Universității Vasile Goldiș.

Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 124 mp construiți și deține garaj în curte cu CF separat de 20 mp.
Proprietatea este compusa din 3 camere, bucătărie, antreu spațios, balcon, și baie.
Apartamentul deține centrală proprie pe gaz. Are ferestre către strada Eminescu și către curte.

Pentru detalii rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.
0357 789 991 Andrei Caracioni consultant imobiliar

Cod Proprietate: CP832081

Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua iar, sfaturile și îndrumările potrivite sunt esențiale. Experiența și expertiza contează și ele pot face o diferență semnificativă în a vă asigura nu numai că veți găsi casa potrivită, ci și că veți plăti cel mai bun preț.

La PropertyLAB, nu numai că avem o înțelegere minuțioasă a pieței imobiliare, ci avem acces și la multe proprietăți care sunt în afara pieței (proprietăți pe care proprietarii vor să le vândă dar nu vor să facă acest lucru public). Știm deasemenea proprietăți ce urmează să fie listate.

Vom asculta nevoile dumneavoastră, vă vom găsi casa perfectă și ne vom asigura că luați o decizie educată și informată. Odată ce alegeți o proprietate, vă vom reprezenta interesul pe parcursul procesului de cumpărare și vom negocia cel mai bun preț de achiziție posibil. Dacă considerați de cuviință, vă vom consilia prin designerii noștri și cu privire la modul de amenajare al proprietății.

Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

@propertylab #propertylab #devanzareinarad @devanzareinarad #agentieimobiliara @agentieimobiliara #realtor @realtor #apartamentedevanzare @apartamentedevanzare #apartamentcu2camere @apartamentcu2camere #viladevanzare @casadevanzare #casadevanzare @viladevanzare #arad #devanzare

Video