fbpx

Apartament cochet, la Podgoria

Ultracentral, Arad, Arad

Detalii

Vă propunem spre achiziție un apartament amenajat cu gust, mobilat și utilat complet.
Locația este în inima orașului fiind pe strada Iuliu Maniu, lângă patiseria și farmacia de la Podgoria
Proprietatea este luminoasă, se află la etajul 3 din 4 a imobilului, având ferestrele înspre curtea interioară plină cu verdeață. Apartamentul e foarte călduros având ferestrele pe sud, ceea ce-i conferă și lumină pe parcursul întregii zile. Totodată curtea din spatele blocului este generoasă având locuri de parcare suficiente.
Apartamentul este decomandat complet, fiind compus din sufragerie, dormitor, bucătărie, baie cu fereastră , hol și dressing.
Proprietatea este amenajată cu materiale de calitate, ferestrele sunt din tâmplărie de lemn cu geam tripan, parchetul este din bambus, parte din ușile interioare sunt din lemn cu inserție de sticlă, altele din PVC, cea de la dormitor fiind culisantă economisind spațiul. Instalațiile electrice și sanitare au fost schimbate.
Apartamentul este o investiție ideală fiind în zona de interes pentru oricine dorește să locuiască în inima orașului și sa beneficieze de liniște și confort.
Detalii și programarea vizitei o puteți face la telefon 0757/662/907
Andrei Caracioni Consultant Imobiliar
Cod proprietate: CP807810

  • ID: 14422
  • Vizualizări: 107

Video

Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by