Apartament nou, cu trei camere, de închiriat. Complex Rezidențial Arad Plaza.

Ultracentral, Arad, Arad

Detalii

Vă invităm să descoperiți luxul pe care vi-l oferă una din cele mai noi reședințe din Arad, poziționată în centrul orașului, chiar pe bulevardul principal. Finalizat în 2018, totul este nou și modern.

Exclusivitatea și eleganța sunt elementele ce definesc această locuință. Cu o suprafață de 95mp utili, apartamentul este decomandat, spațios și rafinat. Se compune din dormitor principal, cameră de oaspeți, living cu bucătărie open space, o baie și o grădină suspendată de 75mp.
Dormitorul principal este foarte luminos, amenajat cu spații pentru depozitare și dotat cu pat dublu foarte confortabil. Cu un design modern, camera de oaspeți este amenajată cu spații pentru depozitare, loc pentru studiu și dotată cu o canapea extensibilă de calitate. Cele două încăperi au acces direct la grădina supraterană a apartamentului.
Livingul este spațios și bogat în lumină, cu geamuri înalte ce pleacă de la nivelul pardoselii. Bucătăria este complet mobilată și utilată cu aparatură electrocasnică de ultimă generație.
Baia este modernă și decorată cu mult bun gust.
Avantajele acestui apartament le reprezintă spațiul, lumina, mult confort și sentimentul de relaxare.

Vă invităm la vizionare!

tel.0743041903

alte detalii: -loc de parcare subteran cu telecomandă acces poartă auto
-sistem de casă inteligentă Zipato

  • ID: 8694
  • Vizualizări: 234
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?