fbpx

PRET REDUS!!! Apartament modern în Ansamblul Rezidențial Urbanna

Podgoria, Arad, Arad

Detalii

Vă propunem spre achiziție un apartament modern amenajat, cu finisaje de calitate, situat în Ansamblul rezidențial Urbanna din zona Podgoria.
Apartamentul are următoarele componente:
-sufragerie open space cu bucătărie
-dormitor
-dressing
-balcon
-baie
-hol
Situat la etajul 5/10 apartamentul oferă o vedere panoramică deosebită asupra orașului, ferestrele mari facilitează pătrunderea luminii naturale în apartament, care scoate în evidență finisajele modern executate, creând un mediu plăcut și un loc pe care să îl poti numi „acasă”.
Casa scării spațioasă, modern executată, natural iluminată creează o deosebită plăcere de a fi folosită la urcarea sau coborârea din apartament, ajutând la efectuarea mișcării jilnice atât de necesară fiecăruia dintre noi, sau, după caz se poate opta pentru folosirea liftului nou, de ultimă generație.
Accesul pietonal în incinta complexului rezidențial se face pe bază de cod prin intermediul porților automate, iar accesul auto în curtea interioară și parcarea subterană este permis doar proprietarilor prin activarea prin telecomandă, a sistemului automat de deschidere/închidere al porților de acces auto.
Ai nevoie de un loc liniștit unde să te stabilești cu familia, cu școli, grădinițe, mijloace de transport în comun in vecinătate, sau dorești să investești într-un apartament care să îți aducă un venit lunar pasiv, indiferent de opțiunea ta, te invit să programezi o vizionare a cestui deosebit apartament!

Valentin Vermesan – Consultant imobiliar – 0742/346256
Cod proprietate CP700487

  • ID: 10459
  • Vizualizări: 241
Bună! Cu ce pot să vă ajut?
Powered by