fbpx

Vilă modernă si spațiu comercial în Ineu

Periferie, Ineu, Arad

Detalii

Avem plăcerea să vă propunem spre vanzare o proprietete în localitatea Ineu, formată din doua case. O casă este pentru locuit si una este spațiu comercial, unde funcționează în regim de inchiriere, un salon de cosmetică. Construcția caselor este finalizată în 2019, construită din materiale de import Spania, cu constructori specializați în afara tării. Construcția caselor are un regim de înălțime format din parter si mansardă. Casa unde este spațiul comercial are o suprafata construită de 132mp, izolată la exterior, cu centrală termică pe gaz, tavanul este antifonic, are două saloane mari, două băi, birou, debara, bucatărie si este complet finisată. Cealaltă casă P+M are o suprafață construită de 234mp, cu o amprentă la sol de 117mp, formată din 3 dormitoare, bucătărie, living, 3 băi. Suprafața terenului este de 729mp cu un front stradal de 22ml.
Această proprietate iți oferă posibilitatea să lucrezi de la tine de acasă sau să obții niște venituri suplimentare și să ai un confort deosebit.
Pentru detalii si vizionare puteți să mă contactați la telefon 0756697100
Maria Iercan Consultant imobiliar Propertylab.

  • ID: 13316
  • Vizualizări: 36

Video

Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by