fbpx

Apartament central în imobil nou

Parneava, Arad, Arad

Detalii

Apartament central în imobil nou

Vă propun spre vânzare, un apartament central în imobil nou, spațios, cu o cameră, la etajul întâi din trei.
Proprietatea dispune și de loc de parcare.
Apartamentul este mobilat și utilat, la cheie, fiind ideal, atât pentru investiție cât și pentru rezidență!

Apartamentele noi sunt mai spațioase. Avantajul major al apartamentelor noi sunt spațiile generoase și compartimentarea eficientă și modernă a locuinței.

Open space-urile permit mai multă interacțiune între membrii familiei, iar băile spațioase cu finisaje premium adaugă un confort sporit casei.
Apartamentele noi vin cu finisaje moderne. Centrală termică deja instalată care se traduce prin facturi mai mici la încălzire este un bonus.

Dezvoltatorii de imobile noi au obligația legală de a asigura un loc de parcare per locuință pentru locuințele de până în 100 de mp, și minim 2 locuri de parcare pentru apartamentele de peste 100 de mp, precum și locuri de parcare pentru vizitatori în limita a 20% din spațiul rezervat parcărilor.
În cadrul ansamblurilor noi, fiecare apartament are alocat un loc de parcare al imobilului din care face parte.

În cazul apartamentelor noi, părinții au siguranța să-și lase copiii să se joace liber în spațiile de joacă pentru copii amenajate în incinta complexului, departe de traficul stradal. De asemenea, viteza redusă cu care se circulă pe străzile interioare ale complexului este un alt argument forte în favoarea apartamentelor din complexele noi.

Vecinii tăi nu sunt doar colocatarii de pe același palier cu tine, ci toți vecinii de pe strada ta și cele învecinate. Dacă nu mai vrei să stai într-un bloc de pensionari, o locuință nouă îți poate oferi asta acest avantaj.

Eficiența blocurilor noi vine din planificare. La construcția structurii, dezvoltatorii țin cont de zona și terenul unde se construiește blocul, și folosesc noile tehnologii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru mai multe detalii și stabilirea unei vizionări, contactați-mă la numărul de telefon 0760672985
Jeanina Câmpan – Consultant imobiliar Propertylab

Cod proprietate 1572716