fbpx

Vilă în Micălaca cu teren de 1145 mp

Micalaca, Arad, Arad

Detalii

Pret REDUS cu 15.000 euro!!!

PropertyLab îți oferă spre achiziție o vilă situată pe o stradă liniștită, cu acces la zonele importante ale orașului.

Proprietatea se poate achiziționa și la schimb cu o altă proprietate de dimensiuni mai mici și achitarea diferenței de preț .

Aceasta vilă este compusă din 6 dormitoare, 4 băi, demisol, cămară, cameră tehnică, o bucătărie (generoasă), living, terasă și garaj (având două locuri, cu acces din interior). Suprafața utilă: 520 mp. Total teren: 1145 mp

Dormitoarele bine poziționate cu acces spre balcon pot oferi liniștea pe care o căutați.

Nu mai aștepta! Sună acum și programează vizionarea următorului tău cămin!

Maria Filip – telefon 0357/78/00/23
Consultant imobiliar PropertyLab
CP849021

Achiziționarea unei proprietăți este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, iar sfaturile și îndrumările potrivite sunt esențiale.

Experiența și expertiza contează, și ele pot face o diferență semnificativă în a vă asigura nu numai că veți găsi proprietatea potrivită, ci și că veți plăti cel mai bun preț.

La PropertyLAB avem o înțelegere minuțioasă a pieței imobiliare și avem acces la multe proprietăți care sunt în afara pieței (proprietăți pe care proprietarii vor să le vândă dar nu vor să facă acest lucru public).

Știm de asemenea proprietăți ce urmează să fie listate. Vă vom asculta nevoile, vă vom găsi proprietatea potrivită și ne vom asigura că luați o decizie ’’în cunoştinţă de cauză şi fiind bine informat’’ sau ”pe care nu veţi regreta ulterior”.

Odată ce alegeți o proprietate, vă vom reprezenta interesul pe parcursul procesului de cumpărare și vom negocia cel mai bun preț de achiziție posibil. În cazul în care considerați de cuviință că aveți nevoie, vă vom consilia prin designerii noștri și cu privire la modul de amenajare al proprietății.

Vă aşteptăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

Cod proprietate: CP849021

Video