fbpx

Vilă cu 4 camere în Romana Residence

Gradiste, Arad, Arad

Detalii

Dacă sunteți în căutarea unei reședințe care să întrunească cele mai exigente cerințe, această proprietate este cu siguranță pe lista scurtă de imobile ce poate fi luate în calcul pentru decizia finală. Situată în cartierul rezidențial Romana Residence, această vilă oferă o oază de liniște și relaxare în orice anotimp. Vila este concepută cu o arhitectură modernă contemporană, exclusivistă, fiind costruită astfel încât spațiile interioare, deși bine delimitate, să comunice armonios între ele și să confere senzația de spațialitate, de lumină și eleganță.
Materialele folosite la finisaje sunt piatra naturală cu quartz, sticla, lemnul și ceramica Roberto Cavali. Toate echipamentele, obiectele sanitare și electrocasnicele sunt branduri renumite ce oferă o garanție în plus pentru durabilitate și funcționalitate.
Vila dispune de 4 camere, împărțite pe 2 niveluri,(astfel încât zona de noapte să fie separata de zona de zi) 2 băi, living cu bucătărie open space și o terasă. Bucătăria impresionează prin maxima eficientizare a spațiului, fiind suficient de mare pentru a asigura și zona de dining, precum și accesul pe terasa din spatele casei. Vila deține un sistem de vidosupraveghere, aer condiționat, centrală termică, șemineu, sisteme de iluminat cu led, sistem sunet în pereți, piscină cu cascadă, iluminat nocturn și grill.
O casă ca o poveste, unde soarele intră prietenos și conferă căldură și senzualitate fiecărui obiect, bine pus la locul său.
Vila se vinde complet mobilată și utilată. Vă așteptăm să ne sunați și să vă însoțim spre ceea ce poate fi următoarea achiziție importantă a familiei dvs.
Kis Lavinia – consultant imobiliar PropertyLab –0357.780.022
Cod Proprietate CP850675

Video