fbpx

Vilă contemporană la cheie

Gradiste, Arad, Arad

Detalii

PROPERTY LAB va oferă spre achiziție o vilă nou-construită în regim de înălțime P+M, amplasată în zonă Grădiște, str. Egalității nr. 42, la 5 min de zona Podgoria, fiind retrasă față de frontul stradal (10 m de la stradă), ocupând toată lățimea terenului fără a limita accesul auto în spatele terenului, oferind astfel un atrium cu spații verzi, ce creează intimitate proprietarului încă de la intrare.
Cu o compartimentare de excepție, cu volume mari în living și bucătărie, cu deschideri pe verticală până la acoperiș, pereți vitrați spre exterior și lumină naturală indirectă din planul acoperișului.

Compartimentare:
Parter: living 25 mp; bucătărie cu cămară 17 mp; dormitor 15 mp; baie 5 mp;  spațiu depozitare 3 mp; holuri acces 16m. În plus mai avem: terasa 24 mp și loc parcare auto 29 mp;
Mansarda: dormitor 15 mp cu dressing atasat 3 mp; dormitor 14 mp cu spațiu depozitare atasat 5 mp; baie 6 mp; spațiu tehnic 7 mp; pasarela 9 mp

Vila este construită din blocuri de zidărie tip YTONG cu o grosimea de 45 cm eliminându-se necesitatea suplimentării cu polistiren a zidăriei exterioare și permițând astfel difuzia naturală spre exterior a vaporilor de apă. Spațiul vitrat cu o vedere panoramică asupra spațiului verde din curtea interioară este confecționat din Aluminiu și sticlă Low E tripan. Arhitectura casei este în așa fel gândită încât acest perete de sticlă este umbrit vara de extensia acoperișului mansardei, oferind răcoare, in timp ce iarna razele soarelui pot pătrunde în living, oferind căldură.

Termice: locuința beneficiază de un sistem de încălzire și răcire în pardoseală marca TECE Germania și dotată cu senzori de temperatură în fiecare încăpere, pentru o reglare individuală a temperaturilor. Aceasta se face cu ajutorul pompei de căldură marca Viessmann Germania, automatizarea fiind realizată cu ajutorul senzorilor de exterior, curbe de temperatură și programare orară și săptămânala. Astfel, casa beneficiază de un sistem eficient energetic.

Nu mai sta pe gânduri, poate fi casa pe care o cauți de ceva timp … SUNĂ-MĂ!

Pretul de vanzare este 279000 euro + TVA ( se poate achizitiona fara plata TVA-ului pe societate comerciala platitoare de TVA )

MAI MULTE INFORMAȚII PE SITE-UL AGENȚIEI PROPERTY LAB
Andrei Laluciu – 0357 789 992
CP 1106521

Video