PREȚ REDUS CU 26.000 EURO – Vilă cu 5 camere în zona Gai

Gai, Arad, Arad

Detalii

Vă prezentăm spre vânzare o vilă P+1, cu amprenta la sol de 160 mp, amplasată pe un teren de 1410 mp, vilă construita de către proprietar și finalizată in anul 2011, pentru a fi locuita si nu pentru vânzare. Curtea este atent ingrijită si găzduiește o zonă de grătar-terasă, magazie/depozitare-zonă tehnică, locuri de joacă pentru copii, spațiu suficient pentru animale de companie, parcare auto.
Proprietatea este poziționată într-o zona extrem de liniștită si cu vecini de bună calitate, retrasă față de șoseaua principală care strabate Calea Aurel Vlaicu inspre Dedeman.
Proprietatea este dispusă pe două niveluri, parter si etaj, cu următoarea impărțire: hol de acces, living, bucătărie, baie, zone de depozitare si acces spre spațiul tehnic plus terasă acoperită la parter, trei dormitoare, baie, zonă depozitare, la etaj.
Sunt de amintit câteva dintre dotările de calitate ale imobilului: ferestre cu timplarie termopan PVC, centrală termică proprie, bucatarie echipata si mobilata, gradină cu pomi fructiferi. Costurile de intreținere lunare ale proprietății sunt reduse datorită izolațiilor de care beneficiază construcția, fiind izolată cu polistiren de 10 cm.
Vă invităm să descoperim împreună, in cadrul unei vizite de prezentare, proprietatea descrisa mai sus!
CP579086
Valentin Vermesan – Consultant imobiliar – 0742346256

  • ID: 5394
  • Vizualizări: 2523
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?