fbpx

Apartament primitor, cu trei camere. Cartier Confecții.

Confectii, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Vă propunem spre închiriere acest apartament deosebit, cu trei camere, situat în Confecții, pe strada Baladei. Cu o suprafață utilă de 75mp, este compus din hol la intrare, living, bucătărie, dormitor, baie și balcon.
Sufletul apartamentului este livingul, decorat în culori calde, cu atenție la detalii și acces la balconul. Bucătăria este utilată cu frigider, cuptor, plită electrică, hotă și cuptor cu microunde, iar mobilierul este făcut la comandă.Este amenajat de asemenea și un loc de luat masa pentru patru persoane. Dormitorul este mobilat și are pat dublu foarte generos și confortabil. Camera de oaspeți are canapea de două persoane extensibilă, este amenajată cu multe spații pentru depozitare și poate fi folosită ca și spațiu pentru studiu. Baia este dotată cu cadă. Balconul este accesibil din living,
De ce deosebit?… Datorită atmosferei călduroase ce caracterizează această locuință, care nu este doar un apartament, ci un cămin primitor.

Pentru a vă convinge cu ochii dumneavoastră, vă aștept la vizionare!
tel. 0758409801

Ponoran Diana – Consultant imobiliar – PropertyLab

alte detalii: avem în vecinătăți mijloace de transport în comun, scoli, magazine, supermarketuri, etc.

  • ID: 9975
  • Vizualizări: 543
Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by