fbpx

PREȚ REDUS CU 20.000e!!!!! Cladire centrală cu 5 apartamente

Central, Arad, Arad

Detalii

Vă propunem spre achiziție o clădire istorică, situată pe o stradă liniștită cu acces ușor și facil în zona centrală, B-dul Revoluției, Teatru de Stat, Palatul Administrativ, fiind situată la doar câteva minute distanță de mers pe jos față de reperele amintite.
Construcția este structurată pe două niveluri parter înalt și un etaj, are acoperiș de țiglă, pod înalt care se poate mansarda, iar subsolul care beneficiază de lumină naturală este renovat în totalitate si transformat intr-un apartament spațios, care ușor poate fi convertit în sală de sport, sală ședințe sau cu altă destinație.
Cinci apartamente sunt structurate pe cele două niveluri, parter și etaj, renovate și finisate în întregime, însumează în total un numar de: 9 camere, 5 băi, 5 bucătării și 5 dormitoare.
Curtea interioară este pavată, iluminată, frumos amenajată, iar terasa construită permite petrecerea timpului liber în liniste și intimitate alături de cei dragi.
Suprafața totală a terenului este de 865mp, suprafața utilă 350mp, amprenta la sol 175mp, iar frontul stradal generos de 16m permite parcarea mai multor mașini în fața clădirii iar încălzirea se face pe gaz prin centrală proprie.
Casă familială, complex de apartamente, motel, clădire birouri, indiferent de opțiunea aleasă, vă invităm la vizionarea imobilului pentru a descoperi întregul potențial al acestuia.
Valentin Vermesan – Consultant imobiliar – 0742/346256
CP620323

  • ID: 11925
  • Vizualizări: 249

Video

Open chat
Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by