Cladire centrală cu 5 apartamente

Central, Arad, Arad

Detalii

Vă propunem spre achiziție o clădire istorică, situată pe o stradă liniștită cu acces ușor și facil în zona centrală, B-dul Revoluției, Teatru de Stat, Palatul Administrativ, fiind situată la doar câteva minute distanță de mers pe jos față de reperele amintite.
Construcția este structurată pe două nivele parter înalt si un etaj, are acoperiș de țigla, pod înalt care se poate mansarda, iar subsolul care beneficiază de lumină naturală este renovat in totalitate si transformat intr-un apartament spațios, care usor poate fi transformat in sală de sport, sală ședințe sau o altă destinație.
Cinci apartamente sunt structurate pe cele două nivele, parter și etaj, renovate și finisate in intregine, însumează in total un numar de: 9 camere, 5 băi, 5bucătării și 5 dormitoare.
Curtea interioară este pavată, iluminată, frumos amenajată, iar terasa construită permite petrecerea timpului liber in liniste și intimitate alături de cei dragi.
Suprafața totală a terenului este de 865mp, suprafața utilă 350mp, amprenta la sol 175mp, iar frontul stradal generos de 16m, permite parcarea mai multor mașini in fața clădirii, incălzirea se face pe gaz prin centrală proprie.
Casă familială, complex de apartamente, motel, clădire birouri, indiferent de opțiunea aleasă, vă invităm la vizionarea imobilului pentru a descoperii întregul potențial al acestuia.
Valentin Vermesan – Consultant imobiliar – 0742/346256
CP620323

  • ID: 6379
  • Vizualizări: 830
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?