fbpx

Acesta este apartamentul pe care îl cauți!!!

Central, Arad, Arad

Detalii

PropertyLab vă propune spre închiriere acest apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Iustin Marsieu, la etajul 3 al unui bloc de apartamente.

Proaspăt renovat, acesta are o suprafață utilă de 72mp și este compartimentat astfel: hol la intrare, bucătărie, două livinguri, două băi, dressing și dormitor.

Parchetul din lemn masiv stratificat face ca acest apartament să strălucească. Bucătăria este dotată cu plită pe gaz, cuptor electric, hotă și frigider. Din primul living aveți acces și pe balcon, iar în acesta regăsim si TV. Celălalt este dotat cu o canapea extensibilă, perfectă în cazul în care doriți să locuiți mai mult de două persoane. Intrarea în dormitor se face din dressing și accesul în baia cu cadă se poate face atât din dormitor cât și de pe hol.

Menționăm că imobilul este dotat cu centrală proprie, loc de parcare și se află la prima închiriere, garanția fiind de 500Euro.

Ai întrebări? SUNĂ ACUM!

Diana Ponoran – Consultant imobiliar – PropertyLab

  • ID: 10906
  • Vizualizări: 261

Video

Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by