fbpx

Apartament cu 2 camere de închiriat Arad Plaza

Central, Arad, Arad

Detalii

Apartamentul este situat intr-unul din cele mai noi complexe rezdiențiale de apartamente, Arad Plaza. Acesta este compus din hol la intrare, două camere spațioase, o baie și o terasă privată. Livingul cu bucătăria open space reprezintă sufletul apartamentului. Este locul unde ne așezăm confortabil pe canapea după acea zi lungă, și ne bucură de lumina naturală ce pătrunde prin ferestrele generoase ale apartamentului. În bucătărie, fiind open space, ne bucurăm de aceeași atmosferă relaxată și socializăm împreună cu cei dragi, timp în care pregătim masa. Aceasta este complet mobilată și utilată cu aparatură electrocasnică este de ultimă generație.
Designul tineresc al apartamentului se păstrează și în dormitor cu o cromatică calmă și linii simple, iar patul dublu nu face decât să aducă plus de confort senzației. Terasa semideschisă este accesibilă atât din dormitor cât și din living.
Holul de la intrare este mobilat ingenios, cu multe spații pentru depozitare.
Imobilul dispune de parcare subterană, supravegheată video, cu un loc de parcare alocat persoanei care v-a locui în apartament.
Ține-ți cont că apartamentul este ultracentral, complexul rezidențial din care face parte este nou și se află la prima chirie.

tel. 0743041903

Vă invit să mergem la vizionare!

  • ID: 6732
  • Vizualizări: 860
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?