fbpx

Vilă deosebită cu cinci camere, de închiriat. Zona Boul Roșu.

Boul Rosu, Arad, Arad

Detalii

Comision 50% + TVA.

Situată în zona Boul Roșu, una din cele mai exclusiviste zone rezidențiale din Arad, la câțiva pași de malul Mureșului, vila se evidențiază prin designul ei nonconformist.
Amenajată pentru a vă satisface toate nevoile, cu o suprafață utilă de 300 mp, aceasta se întinde pe două nivele: parter respectiv mansardă.
Parterul este compus din hol la intrare, bucătărie, dormitor, dressing și două băi.Bucătăria are un design clasic și rafinat. Este complet mobilată și utilată cu apartatură electrocasnică de calitate superioară. Din bucătărie respectiv zona de dining, se poate ieși în curtea privată de 150 mp a incintei. Dormitorul, acum mobilat, are acces la dressing și o baie privată, luminoasă, doată cu o cadă generoasă.
Mansarda se compune din trei camere și o baie. Cele trei camere sunt open space, cu elemente de design industrial, amenajate toate ca și spații pentru relaxare și socializare. Masa impresionantă de Snooker, spațiul, lumina, multe locuri confortabile și terasa deschisă de 25mp accesibilă din living, sunt aspectele de care ne putem bucura într-adevăr împreună cu cei dragi.
Întreaga locuință este definită cu bun-gust, finisajele sunt de calitate superioară, iar elementele ce predomină sunt relaxarea, liniștea și sentimentul de concediu.

Vă invit la vizionare!
tel. 0743041903

alte detalii – garaj spațios cu telecomandă poartă

CP642156

Video