fbpx

Vilă ultramodernă cu piscină

Aradul Nou, Arad, Arad

Detalii

Vilă ultramodernă cu piscină

Vă oferim spre vânzare o vilă ultramodernă cu piscină, într-un cartier rezidențial de top din Arad. Este ideal pentru familii cu copii. Vila premium dispune de o multitudine de aplicații smart și se desfășoară pe două niveluri.
La parter regăsim un living elegant și luminos, bucătărie open-plan complet utilată, efecte LED și blaturi de granit, zona de dinning și baie. De asemenea parterul este completat de garajul cu ușă automată și de camera tehnică.
La etaj se regăsesc patru dormitoare și o baie, toate spațioase și decorate cu mult rafinament. Trei dintre ele au ieșire la terasa extrem de generoasă, care oferă o vedere deosebită atât pe timp de zi, cât și seara.

Despre confort

Confortul termic al casei este asigurat prin încălzirea în pardoseală și aerul condiționat. Temperatura ambientală se poate controla atât prin termostatele digitale cât și de pe telefon sau tableta casei. Vila dispune de asemenea de un sistem de muzică controlabilă de pe ipad-ul încorporat în zona de living.
Toate întrerupătoarele sunt touch, cu paneluri de sticlă având timer, controlabile și de la distanță de pe telefon cât și de pe tableta casei. Securitatea casei este asigurată de sistemul de supraveghere cu camere, controlabil și de pe telefon.

Detalii

Curtea este amenajată cu plante ornamentale, piatră naturală și pavaje atent alese. Partea din față asigură unul/două locuri de parcare în fața garajului. Partea din spate dispune de o terasă modernă acoperită și iluminată, accesibilă și din bucătărie.
Piscina super premium are sistem de filtrare automat cu electroliză (fara clor), cu cascadă și iluminată, controlabilă și de pe telefon. De asemenea lângă piscină se află un duș exterior cu apă caldă.
Atât casa, gardul, cât și curtea cu amenajările exterioare sunt puse în valoare și pe timp de seară printr-un sistem de iluminare complex cu timer. Este controlabil atât de la interior cât și de pe telefon și tableta casei.

În cazul în care considerați că aceasta ar putea fi casa visurilor pentru dumnevoastră, vă aștept să mă contactați să o vizionăm împreună!

Andrei Lăluciu
Consultant imobiliar PropertyLab
Telefon +40 753 934 085

Cod proprietate 1578425

Video