fbpx

Casă Păuliș cu 4 camere și livadă

Arad, Paulis, Arad

Detalii

Localizată în Păuliș, aproape de drumul județean Pauliș-Pâncota, această casă poate fi paradisul persoanelor care iubesc natura și liniștea.

Grădina de aproximativ 450 mp, te primește în sânul ei printr-o alee compusă din 40 butuci de vie altoită, apoi pe spalier se mai găsesc încă 70 m vie nealtoită, pomi fructiferi (vișini, meri, pruni, gutui, peri de zahăr), zmeură, coacăze albă, roșie și neagră, mirodenii și multe alte podoabe ale naturii.

În curte se găsesc bine puse la punct, garajul, depozitul de lemne, țarcul câinelui, spațiul de depozitare de sub terasă, pivnița și o altă construcție, numită ”bucătăria de vară”. Aceasta din urmă, este compusă din bucătărie, baie cu duș și depozitul pentru cazanul de încălzire calorifere, pe lemne.
CP538825

Casa este construită din cărămidă, compusă dintr-o terasă, un hol, o cameră mare, dormitor, baie și acces din interior în bucătăria de vară, în partea de jos; iar la etaj, de alte două camere și o baie dar care sunt nefinalizate ca si amenajare.

Amenajarea constă în calorifere + teracote, usi din lemn, ferestre din PVC și din lemn, rolete, distribuitoare de încălzire și de apă, două fose septice cu decantor. Cu alte cuvinte, tot ce este necesar să întrețină un confort optim.

Casa se vinde parțial mobilată și utilată.

  • ID: 4363
  • Vizualizări: 3643
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?