Casă mare, 5 camere în Călugăreni (după Zădareni)

Arad, Calugareni, Arad

Detalii

Vă oferim spre achiziție o casă/vilă de peste 250 mp în apropierea municipiului Arad, la 15 km de centru.
În condiții normale de trafic durata transportului este de 20 de minute din Călugăreni până în fața Primăriei Arad.
Această locație se adresează unei familii mari cu mai mulți copii care apreciază liniștea, libertarea și apropierea de natură, având posibilitatea să își organizeze o mică grădină cu legume și să mănânce fructele direct din copacii existenți in curte.
În spatele casei, departe de privirile indiscrete ale trecătorilor și ale vecinilor, puteți organiza petreceri private în terasa, unde se află construit și grătarul și chiar un mic loc de joaca cu foișor și leagăne pentru copii.
Curtea este generoasă, casa fiind amplasată pe un teren de 900 mp.
Interiorul casei este și el foarte bine organizat fiind decomandat, are 2 intrări din curte, în partea din față și din terasă se intră în bucătărie (bucătăria este foarte bine amplasată, are 19,5 mp utili), fiind accesibilă atât vara lângă terasă cât și iarna lângă sufrageria foarte spațioasă, unde se pot organiza în perioada rece mese întinse.
Sufrageria are o suprafață utila de 26,5 mp fiind foarte luminoasa datorită celor 2 ferestre mari amplasate în scoarul casei.
Din sufragerie se poate ajunge foarte ușor prin holul generos, în dormitorul matrimonial amplasat la parter ce are 25,5 mp. Dormitor ce este perfect pentru cei care doresc să se odihnească într-o încăpere spațioasă.
Tot la parterul clădirii se află încă o cameră de 17 mp, ce se poate folosi ca sală de sport, birou sau dormitor pentru oaspeți sau copii. Mai exista o debara și o magazie la parterul casei.
Tot la parterul casei se află baia dotată cu vană și geam de aerisire.
Scările largi duc înspre mansarda unde tot dintr-un hol se intra în cele 2 camere/dormitoare ale copiilor și baia cu duș și chiuvetă proprie pentru fiecare copil.
Casa este dotată cu 3 aparate de aer condiționat de calitate. Încălzirea se realizează prin calorifere de la centrala proprie pe lemne. Casa este izolată complet cu amporă cu grosimea de 10 cm iar în interior cu vata minerală.

În speranța că v-am stârnit interesul pentru aceasta locație foarte frumoasă și foarte versatilă așteptăm sa ne contactați chiar astăzi pentru a stabili vizita unde sa vedeți cu ochii dumeavoastră locația.

Cu deosebit respect,
Andrei Caracioni
Consultant imobiliar PropertyLab

COD PROPRIETATE: CP502820

  • ID: 5207
  • Vizualizări: 578
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?