Casă deosebită cu 3 dormitoare în ZimandCuz

Arad, Zimandcuz, Arad

Caracteristici

Detalii

Va prezentam in vederea vanzarii o casa cu o functionalitate bine gandita, camerele fiind in totalitate decomandate, cu atentie acordata detaliilor.
Casa este locazlizata in interiorul unui teren de 1000 de metri, amplasat pe colt, imprejmuit de un gard din sarma si de gard viu, totodata o parte a terenului are si o mica livada.
Casa este structurata dupa cum urmeaza :

* PARTER
– living spatios si luminos.
– bucatarie cu loc de luat masa si iesire pe terasa
– baie de serviciu cu dus
– dresing
– garaj mare cu usa electrica de aces si camera tehnica mare.

* MANSARDA:
– 3 dormitoare
– hol spatios
– baie cu vana si dresing foarte luminoase

* SPATII EXTERIOARE:
– acces auto
– terasa cu acoperita cu marchiza
– pomi tuia de-a lungul terenului

Spatiul de locuit beneficiaza de urmatoarele finisaje de calitate: pardoseala casei este placata integral cu parchet si gresie aduse fiind importate din Spania, ferestre cu profil PVC. Bucataria este facuta la comanda.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii cu boiler incorporat alimentate cu gaz, realizandu-se prin calorifere.

Pentru ambienta aerului interior in zilele toride de vara se beneficiaza de o unitate de aer conditionat montata strategic in cadrul proprietatii pentru eficienta maxima si confort, in holul de aces spre etaj.
Pentru confortul si siguranta dumneavoastra casa este echipata cu un sistem de alarma de ultima generatie, si videointerfon.

Daca sunteti o persoana ce doreste liniste, spatiu si verdeata, intr-o localitate limitrofa Aradului va stam la dispozitie pentru o vizionare chiar astazi!

COD PROPRIETATE: CP490999

  • ID: 3006
  • Vizualizări: 4744
×
Bună! Cu ce pot să vă ajut?