fbpx

Apartament situat la parter, parțial renovat. Alfa

Alfa, Arad, Arad

Detalii

Vă prezint acest apartament cu 3 camere, situat la parterul blocului 43 de pe strada Clujului, cartier Alfa. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu orașul Arad, pot să vă spun despre cartierul Alfa că este unul din cele mai populate și animate cartiere de blocuri din oraș. În imediata apropiere se află malul Mureșului, parcuri amenajate cu locuri de joacă pentru copii, parcări deschise, precum și multe magazine, farmacii și alte servicii utile.
Apartamentul se află într-un bloc de calitate, are suprafața de 70 mp și este compus din hol la intrare, sufragerie, bucătărie, debara, dormitor, cameră de oaspeți și 2 băi. Acesta este parțial renovat, cu sistemul de încălzire proaspăt instalat, centrala și caloriferele sunt noi, iar pe lângă acestea, exită de asemenea instalate în fiecare cameră și panouri electrice. Sufrageria cu bucătăria au fost renovate și mobilate nou, însă mai sunt câteva detalii ce necesită atenție. În cele 2 băi instalațiile și mobilierul au fost de asemenea schimbate.
Apartamentul este disponibil spre vânzare imediat, în cazul în care vă interesează sau doriți mai multe detalii, mă puteți suna acum!

DENISE DOBRA Consultant imobiliar PropertyLAB
TEL: 0357 780 015
DIANA PONORAN Consultant imobiliar PropertyLAB
TEL: 0357 780 016
CP1075314

Video