Echipa PropertyLAB a avut deosebita plăcere de a primi vizita micuților din clasa a III-a a Liceului Național de Informatică sub îndrumarea doamnei Otilia Mihaly. Cei mici ne-au colindat iar apoi am cântat impreună ultima colindă. În biroul nostru au răsunat zeci de voci, sunete de chitară, mandolină, orgă și clopoței.
propertylab_agentie-imobiliara-sarbatori-craciun-09

Colindatul a fost un context care ne-a dat ocazia să ne apropiem de copii și să impărtășim cu ei o mică parte din frumusețea domeniului imobiliar. Am dat scop matematicii de clasa a III-a și am analizat formula magică a Rentabilității unei investiții financiare. Am schițat grafic cum se poate calcula foarte ușor orice număr înmulțit cu 11.
_propertylab_agentie-imobiliara-sarbatori-craciun-08

Copiii s-au familiarizat și cu planurile de compartimentare ale unui imobil de apartamente. Ei au identificat pe schiță compartimentarile, mobilierul și obiectele sanitare colorându-le după bunul lor plac.
_propertylab_agentie-imobiliara-sarbatori-craciun-10

Aceste momente unice au legat prietenii pe viață și au deschis copiilor noi orizonturi, altele decât rigurozitatea matematicii, capcana jocurilor pe calculator sau stresul testelor.

PS
Mai multe fotografii de la eveniment găsiți pe pagina de facebook a agenției.