Creativ în casă? DA! În aceasta perioadă stăm mai mult pe acasă. Este un timp al redescoperirilor, mai ales în spațiul care ne înconjoară și căruia poate nu i-am acordat destul timp. Acum este momentul să facem ceva pentru el. Să îl îmbunătățim, să îl înfrumusețăm și să îl decorăm cu ce avem la îndemână: niște sticle de plastic de apă sau suc, o comodă nefolosită, o cutie de vopsea, o greblă aruncată în fundul curții, niște mileuri vechi, etc.

suport flori

Amenajare ghivece flori

Nu ai suficient loc în casă pentru ghivece, dar îți plac mult florile? Folosește-te de spațiul pe verticală și fă-ți un „zid” de plante. Pentru asta ai nevoie de sticle de apa sau suc de 2 litri și niște sfoară. Sticlele se pot tăia la jumătate și pot fi lăsate așa sau pentru mai multă creativitate va sugeram sa le vopsiti cu ceva vopsea care o mai gasiti prin casă. În fața geamului se poate forma o perdea de flori agatate care va schimba total aspectul camerei dumneavoastra. 

Ai găsit o grebla veche prin curte. Se poate folosi ca și suport de pahare în bucatarie sau pe terasa de lângă casă. O poți curăța și vopsi ca să arate mult mai bine și mai elegant. 

O comodă veche se poate transforma într-o jardinieră superbă folosind rafturile pe post de ghivece. Vopsită și curățată va arată superb lângă terasa din curte. 

rasaduri-de-flori-in-sertare-vechi-din-lemn

Ia niște mileuri de care bunica nu vrea să se despartă și coase-le pe un tricou. Va schimba total aspectul acestuia și bunica va fi fericită.

Organizare pantofi.

Cu toții știm ce haos poate fi într-o debara de pantofi, unde niciodată nu poți găsi o pereche completă. Mereu vei da de un pantof sport și unul elegant, de o cizma și de botoșei de casa. Soluția umeraselor pentru pantofi va rezolva cu brio și cu eleganța întreaga problemă.

umerse-pantofi

Creativ în casă