Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, iar sfaturile și îndrumările potrivite sunt esențiale. Experiența și expertiza contează și ele pot face o diferență semnificativă în a vă asigura nu numai că veți găsi casa potrivită, ci și că veți plăti cel mai bun preț.

La PropertyLAB, nu numai că avem o înțelegere minuțioasă a pieței imobiliare, ci avem acces și la multe proprietăți care sunt în afara pieței (proprietăți pe care proprietarii vor să le vândă dar nu vor să facă acest lucru public). Știm deasemenea  proprietăți ce urmează să fie listate.

Vom asculta nevoile dumneavoastră, vă vom găsi casa perfectă și ne vom asigura că luați o decizie educată și informată. Odată ce alegeți o proprietate, vă vom reprezenta interesul pe parcursul procesului de cumpărare și vom negocia cel mai bun preț de achiziție posibil. Dacă considerați de cuviință, vă vom consilia prin designerii noștri și cu privire la modul de amenajare al proprietății.

Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

Scrie-ne

PropertyLAB Agenție imobiliară Arad

Email: suport@propertylab.ro
Telefon: +4 0374 484 484
Adresa: România, Arad, CP310119, Calea Romanilor, Nr. 17-19

Program:
Luni-Vineri: 9:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Open chat
Dacă doriți să vizitați această proprietate sau să obțineți mai multe informații vă rugăm apăsați iconița din dreapta jos.
Powered by