fbpx

Achiziționarea unei proprietăți este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, iar sfaturile și îndrumările potrivite sunt esențiale.

Experiența și expertiza contează, și ele pot face o diferență semnificativă în a vă asigura nu numai că veți găsi proprietatea potrivită, ci și că veți plăti cel mai bun preț.

La PropertyLAB avem o înțelegere minuțioasă a pieței imobiliare și avem acces la multe proprietăți care sunt în afara pieței (proprietăți pe care proprietarii vor să le vândă dar nu vor să facă acest lucru public).

Știm de asemenea proprietăți ce urmează să fie listate. Vă vom asculta nevoile, vă vom găsi proprietatea potrivită și ne vom asigura că luați o decizie în cunoştinţă de cauză, decizie pe care nu o veţi regreta ulterior.

Odată ce alegeți o proprietate, vă vom reprezenta interesul pe parcursul procesului de cumpărare și vom negocia cel mai bun preț de achiziție posibil. În cazul în care considerați de cuviință că aveți nevoie, vă vom consilia prin designerii noștri și cu privire la modul de amenajare al proprietății.

Vă aşteptăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

Scrie-ne

  Customer Care Realtor Arad PropertyLAB

  Email: suport@propertylab.ro
  Telefon: +4 0374 484 484
  Adresa: România, Arad, CP310119, Calea Romanilor, Nr. 17-19

  Program:
  Luni-Vineri: 9:00 – 19:00
  Sâmbătă: 10:00 – 15:00